Ervaringen

Lees de ervaringen van onze studenten en ontdek wat écht indruk op ze heeft gemaakt. Onze studenten/oud-studenten vertellen het echte verhaal.

Voordat de minor startte had ik een goed beeld van wat ik wilde bereiken in mijn leven, maar daadwerkelijk stappen hierin zetten: dat lukte nog niet. Tijdens de minor heb ik mijn mindset veranderd van ‘dit is wat ik wil bereiken’ naar ‘dit is wat ik vandaag al kan doen om dichter bij mijn doel te komen’. Door iedere dag kleine stappen te zetten, wordt jouw droomdoel zichtbaar: je kunt de toekomst voorspellen door deze zelf te creëren.”

Maaike Vedder
OUD PJVL STUDENT

De minor ‘Project van je leven’ gaf me de ruimte om te ontdekken wat ik echt leuk vind en waar ik goed in ben. In plaats van simpelweg te doen wat er van me verwacht werd, leerde ik mijn eigen talenten te waarderen en te benutten. Als ik andere studenten iets kan meegeven, is het dit: volg je eigen pad. Laat je niet leiden door de verwachtingen van anderen, maar focus op wat jou gelukkig maakt. Deze minor helpt je precies dat te ontdekken. Jij bent degene die je carrière vormgeeft, dus zorg ervoor dat het iets is waar je van geniet.

Bente de Bruin
OUD PJVL STUDENT

Wees gewaarschuwd: deze minor is something special! Het is een plek waarbij je alle vrijheid krijgt om jouw droom te volgen en je eigen regels te bepalen, waarbij je maximaal gesupport wordt door de coaches en klasgenoten. Hierdoor kun je zowel op professioneel als persoonlijk vlak zo veel meer progressie maken dan op andere onderwijsplekken.

Merel van der Kaag
OUD PJVL STUDENT

I beg you: please doe jezelf een plezier en ga deze minor doen!! Je krijgt een halfjaar de tijd om alleen te doen wat JIJ leuk vindt en jezelf hierin te ontwikkelen (en er ook nog studiepunten mee te verdienen!?!). Ik heb dat in een schoolsysteem nog nooit meegemaakt. Zelf ben ik op driekwart van de minor nog van project geswitcht - het bewijs dat je in deze minor eigenlijk maar één ding doet: je hart volgen."

Jet van Dijk
OUD PJVL STUDENT

enthousiast geworden? enthousiast geworden? enthousiast geworden? enthousiast geworden? enthousiast geworden?

Klaar voor een uitdaging? Klaar voor een uitdaging? Klaar voor eeneen uitdaging?

Ben jij klaar om de volgende stap in je ontwikkeling te zetten? Sta je te trappelen om eindelijk echt de regie te nemen over je eigen toekomst? Schrijf je dan nu in!

Onze minor is toegankelijk voor alle studenten van Hogeschool Utrecht en deelnemers aan het platform Kies op Maat. Dit platform geeft je de kans om vakken buiten je eigen instelling te volgen. We staan open voor studenten met verschillende achtergronden en van verschillende scholen.

Onze studenten komen uit alle hoeken van het land (dit is slechts een kleine greep)